Scroll Top
Transport gratuit la comenzile de peste 200 RON
Toxinele sunt absorbite în organism prin atingere

Noi absorbim toxinele atât prin ingerare, cât și prin piele, prin atingerea diverselor obiecte pe care se afla toxine. De ce să mâncăm Bio dacă noi continuăm să ne otrăvim casa? Noi vă oferim o gamă largă de produse care sunt eficiente și non-toxice.

FAQ

Enzimele sunt proteine de origine 100% naturală, produse printr-un procedeu biotehnologic numit fermentație. Acestea ajută în procesele naturale de sinteză și degradare din organismele oamenilor, animalelor, plantelor și microorganismelor.

Da, pH-ul lor neutru permite acest lucru. Acestea sunt perfecte pentru pielea sensibilă, deoarece nu lasă reziduuri chimice care pot provoca iritații.

În primul rând necarcinogen: toate ingredientele sunt libere de contaminanți cancerigeni, mutageni sau perturbatori ai sistemului endocrin. Nu conțin nitrați, fosfați sau înălbitori fluorescenți. Fără clor sau amoniac. Nu conțin parfumuri sau coloranți artificiali (dintre care 95% sunt cunoscute ca fiind pe bază de petrol …). Lista nu este completă, deci, într-un cuvânt: non-toxic!

Enzimele vor fi aprobate de către copiii dumneavoastră! Naturale si non-toxice, copilul dumneavoastră poate poate umbla în patru labe, fără riscul de a intra în contact cu reziduuri chimice toxice răspândite de substanțe chimice tradiționale.

Enzimele sunt de origine proteică, deci regenerabile, spre deosebire de materiile prime de origine petrochimică.

DA. Uneori ne gândim: „Fie este chimic sau toxic, dar funcționează, fie este ecologic dar nu are aceeași eficiență. Ambele sunt imposibile!“. Enzimele au rezolvat acest paradox! Mai mult decât faptul că înlătură total murdăria, ele dezintegrează la o viteză de 3 milioane de ori pe secundă. Lăsați-le câteva secunde, respirați, si gata, trebuie doar să clătiți!

Nu vă faceți griji, enzimele au un pH neutru, astfel încât acestea nu sunt corozive pentru mobilă sau orice alt material. Și sunt chiar delicate pe piele.

Suntem convinși că soluțiile naturii sunt mai puternice decât alternativele lor chimice tradiționale. Să mergem dincolo de etichete: evoluția științei ne permite să luăm decizii sănătoase și în cunoștință de cauză pentru viața de zi cu zi și pentru copiii noștri. Împreună, reinventăm rutinele noastre de igienă în casă. Luptăm pentru o lume sănătoasă.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.