Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vrem sa te simti in siguranta in timp ce folosesti site-ul nostru, de aceea acordam o foarte mare atentie protejarii datelor personale ale utilizatorilor. Multe dintre eforturile noastre se indreapta spre protectia datelor in faza de procesare. Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Iti recomandam sa o citesti cu atentie. Enzimag.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi.

CULEGEREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea si utilizarea site-ului enzimag.ro, esti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Atunci cand alegi sa te inregistrezi, te obligi sa ne furnizezi corect numele, adresa si alte informatii utile. Daca vrei sa corectezi sau sa actualizezi aceste informatii, acceseaza sectiunea „Autentificare”.

Cand accesezi contul si utilizezi parola personala, esti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea lor. enzimag.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Atunci cand introduci date pe site-ul enzimag.ro, declari pe proprie raspundere ca datele sunt corecte, iti apartin si ca esti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Datele tale personale vor fi salvate doar atunci cand ni le oferi. Mai exact, atunci cand iti faci un cont, cand te inregistrezi, cand optezi pentru primirea informatiilor prin e-mail sau sms, cand participi la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand inchei un contract sau cand completezi si ne trimiti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Enzimag.ro are incheiate parteneriate prin care produsele comercializate pe site pot fi achizitionate cu ajutorul finantarii bancare (credite).

In acest sens, in acord cu dispozitiile art. 8 si art. 12 din Legea 677/2001, prin completarea formularului existent pe site cu datele tale personale (inclusiv CNP) in scopul activitatii de creditare, iti dai expres consimtamantul prelucrarii acestor date de catre Romfracht. In acelasi timp, iti exprimi expres consimtamantul ca si persoanele juridice/ institutiile financiar-bancare cu care enzimag.ro are incheiate parteneriate de creditare, sa prelucreze aceste date in evidentele proprii. Insitutiile financiar-bancare folosesc datele tale la analiza de credit si le transmit Biroului de Credit pentru a verifica in baza de date informatiile inregistrate in numele tau (conditie esentiala in realizarea analizei financiare in vederea acordarii facilitatii de credit).

Daca doresti sa-ti exerciti dreptul de acces la date, dreptul de opozitie si dreptul de interventie asupra datelor, trimite o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:

strada Oxigenului, nr. 5, Ilfov, 077037, Cernica, Romania in atentia enzimag.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Romfracht are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori despre alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si comert in magazine de specialitate.

FOLOSIREA DATELOR CU RESPECTAREA OBLIGATIILOR LEGALE

Datele tale personale sunt folosite pentru inregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor tale, dar si pentru trimiterea de informatii legate de promotiile sau activitatiile desfasurate de enzimag.ro prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul tau poate impiedica bunul mers al operatiilor necesare pentru ca produsele si serviciile noastre sa intre in posesia ta.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul tau. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati, conform prevederilor legale valabile pe plan national.

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

enzimag.roa luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

POSIBILITATEA DE A ALEGE

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. In plus, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor tale personale si sa soliciti stergerea datelor. Folosim datele tale personale ca sa te informam cu privire la produsele si serviciile noastre si, eventual, ca sa-ti solicitam opinia cu privire la ele. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. in cazul in care nu esti de acord cu acest lucru, poti sa ne trimiti o cerere scrisa, datata si semnata. In plus, ai si dreptul de a te adresa justitiei.

IMPORTANT

In cazul in care platesti online, in rate sau prin sms, procesarea datelor se face pe serverele companiilor care furnizeaza aceste servicii. Romfracht prin www.enzimag.ro nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul tau.

Romfracht certifica faptul ca iti respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul enzimag.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.