Scroll Top
Transport gratuit la comenzile de peste 200 RON
CINE SUNTEM?

Romfracht a fost înființată în anul 1996 de Vladimir Mitroi, actualmente președinte al companiei. Obiectul principal de activitate al firmei l-au constituit expedițiile internaționale de mărfuri. Cu un capital mic și resurse limitate, firma furniza transporturi către puține destinații. Printre acestea se numărau Franța, Italia și Germania.

Datorită managementului eficient și a orientării către client a echipei operaționale, firma își dezvoltă și diversifică gama de servicii și se capitalizează.

Astfel, Romfracht își extinde domeniul de activitate în sfera de import-export, pentru ca numai câțiva ani mai târziu, în 2007, să mai adauge un nou segment de piață: Romfracht începe să comercializeze fibre de oțel și de polipropilenă pentru ranforsarea betonului.

Începând ca simplu utilizator de produse enzimatice și observând un deficit al acestora pe piața românească, Romfracht începe un parteneriat cu producătorul belgian Realco. Astfel, tot in anul 2007, Romfracht devine distribuitor de produse enzimatice, concentrându-se în special pe bio-activatori pentru fose septice și pe produse destinate utilizatorilor industriali.

Noua gamă Eezym, destinată în special utilizatorilor casnici, s-a născut printr-un parteneriat cu cercetătorii de la diverse universități belgiene – printre care Free University of Brussels, University of Liège, KDG Antwerpen, Gembloux University Faculty sau Catholic University of Louvain.

Datorită eficienței remarcabile a produselor din gama Eezym, Romfracht a decis să dezvolte și sectorul B2C, pentru a oferi o alternativă cu adevărat sustenabilă și ecologică pentru curățarea locuinței.

CE FACEM NOI?

Plecând din postura inițială de consumator, ne bucurăm să fim printre primii care au adus pe piața din România o alternativă 100% naturală pentru detergenții chimici. Pentru că noi ne-am convins că enzimele pot fi mai eficiente decât alternativa chimică, chiar dacă sunt 100% naturale, ne-am decis să le aducem și în Romania.

Astfel, Romfracht, unic importator al brand-ului Realco, vine în sprijinul dumneavoastră și vă oferă o gamă largă de produse pentru curățenia atât individuală cât și profesională. Vă oferim aceste soluții ecologice produse exclusiv pe bază de enzime de ultimă tehnologie, care vin să vă ușureze munca și să o întrețină pe o perioadă mai îndelungată, protejând totodată sănătatea dumneavoastră si mediul înconjurător.

Oferta noastră completă cuprinde exclusiv produse de calitate, precum:

  • produse de curățenie casnică
  • produse pentru tratarea și întreținerea foselor septice și zootehnice
  • produse pentru tratarea apei
  • produse pentru întreținerea și fluidizarea țevilor
  • detergenți industriali și profesionali

Înțelegem că de multe ori nu se poate face rabat de la eficiență pentru protejarea mediului, sau câteodată chiar a sănătății noastre. Dar, daca este posibil sa obținem o eficiență sporită și să ne protejam în același timp, de ce sa nu o facem?

Suntem convinși că soluțiile naturii sunt mai puternice decât alternativele lor chimice tradiționale. Să mergem dincolo de etichete: evoluția științei ne permite să luăm decizii sănătoase și în cunoștință de cauză pentru viața de zi cu zi și pentru copiii noștri. Împreună, reinventăm rutinele noastre de igienă în casă. Luptăm pentru o lume sănătoasă.
Spune NU produselor nocive pentru sănătate și mediu!
ECHIPA NOASTRĂ
Suntem mulți! Mulți susținători ai revoluției detoxifierii casei!
CALITATE
Produsele noastre sunt concepute prin parteneriate cu mai multe universități și corpuri științifice, printre care University of Liège (ULg), Catholic University of Louvain (UCL), Free University of Brussels (ULB), KDG Antwerpen, Gembloux University Faculty, sau Institutul Național de Cercetare în Agricultură din Belgia (INRA).
PROFESIONALISM
Reușim să oferim cele mai bune servicii și produse clienților noștri prin folosirea ultimelor tehnologii în domeniu.
PROMPTITUDINE
Furnizorii noștri sunt aleși in funcție de calitatea produselor pe care le oferă și de nivelul lor de profesionalism. Colaboram cu experți care se ocupă de asigurarea mărfurilor transportate, și ne străduim sa îndeplinim cerințele clienților noștri in cel mai scurt timp posibil.
DURABILITATE
Prin serviciile oferite reușim sa stabilim relații de durata intre noi si clienții noștri.
vlad-mitroi
Vladimir Mitroi
Președinte

“Mediul de afaceri de astăzi este într-o schimbare rapidă. De aceea succesul poate fi construit numai prin acțiuni, integritate și capacitatea de a livra valoare.

Sunt convins că echipa noastră cu know-how-ul ei, mediul diversificat și angajament, pot adăuga valoare afacerii dumneavoastră.

Sunt mândru că am construit o companie eficientă, transparentă și prietenoasă, cu o echipă puternică, ghidată de un set de valori bine definit.”

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.