Termeni și condiții

BUN VENIT LA ENZIMAG.RO

Iti multumim ca ai ales produsele si serviciile noastre. Acestea iti sunt oferite de enzimag.ro, cu adresa: strada Oxigenului, nr. 5, Ilfov, 077037, Cernica, Romania.

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, esti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Te rugam sa ii citesti cu atentie. Informarea ta cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

Produsele si serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite prin intermediul magazinului virtual www.enzimag.ro, sub brandul Romfracht, cu denumirea S.C. Romfracht S.R.L., numita in continuare Vanzator, avand Codul Unic de Inregistrare: RO8439215.

1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Tot continutul site-ului enzimag.ro – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea enzimag.ro si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Trebuie sa intelegi dreptul de proprietate intelelectuala si sa nu dezvalui unei terte parti sau sa faci publice nici una din informarile primite de la enzimag.ro. Folosirea fara acordul scris al enzimag.ro a oricaror dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. PROTEJAREA CONFIDENTIALITATII SI PUBLICITATII

Vrem sa-ti explicam modul in care enzimag.ro trateaza datele tale cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, esti de acord ca putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.

Informatiile de orice natura pe care ni le furnizezi vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul tau scris si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi, cei de la enzimag.ro. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

Intelegerea dreptului de protejare a confidentialitatii presupune ca nu vei face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al enzimag.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona in instanta.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: strada Oxigenului, nr. 5, Ilfov, 077037, Cernica, Romania, in atentia enzimag.ro, poti sa-ti exerciti dreptul de acces la date, dreptul de opozitie precum si dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

·  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

·  transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentulului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

·  notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

3. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

enzimag.ro iti garanteaza acces limitat, in interes personal, si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul enzimag.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor enzimag.ro, fara acordul prealabil scris al nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul enzimag.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.enzimag.ro Iti recomandam sa-ti pastreazi parola confidentiala daca vrei sa-ti protejezi contul. Intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul contului tau iti apartine.

enzimag.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Enzimag.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Minorii pot accesa acest site doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

4. DOCUMENTE CONTRACTUALE

In momentul in care plasezi o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, esti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.

Comanda ta trebuie sa contina trei documente, si anume :

a. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;

b. Specificatiile (observatiile) tale – acolo unde este cazul;

c. Acceptare Termeni si conditii.

La plasarea unei comenzi, te rugam sa verifici cu atentie daca ceea ce comanzi este ceea ce iti doresti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat).

Atunci cand confirmam o comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre noi a comenzii, telefonic sau electronic (e-mail). Confirmarea comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea enzimag.ro catre tine, fara a necesita o confirmare de primire de partea noastra, si poate fi urmata de trimiterea unui mesaj text (SMS) in care vei fi informat cu privire la intervalul livrarii si valoarea produselor comandate.

Nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prin comanda neconfirmata se intelege:

·  transmiterea unor informari de tip e-mail prin care esti informat ca, comanda ta a fost receptionata, urmand sa verificam disponibilitatea produsului comandat in stoc precum si celelalte conditii de incheiere a contractului, confirmarea respectiv finalizarea vanzarii urmand sa o realizam numai prin emiterea facturii fiscale si expedierea produsului,

·  transmiterea de mesaje text (SMS) in care esti anuntat de programarea comenzii tale pentru livrare in cel mai scurt timp, in situatia in care aceasta va fi confirmata.

Ne rezervam dreptul ca in intervalul cuprins intre plasarea comenzii si confirmarea comenzii, sa refuzam incheierea contractului la distanta in situatia in care manifesti o conduita negativa, reprobata de lege, pornind de la principiile edictate de Noul Cod Civil conform carora orice persoana are indatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea le impune si sa nu aduca atingere prin actiunile sau inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane.

Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea enzimag.rocatre tine, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre enzimag.ro sau un furnizor al acestuia.

Conform art. 9 din OUG 34/2014, poti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor tale, in termen de 14 zile calendaristice [calculate de la ziua in care intri in posesia produsului], fara sa justifici sau sa motivezi aceasta alegere. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ai primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Iti vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14 zile de la data la care am primit Produsul [data recepţionarii in depozit a produselor care au facut obiectul vanzarii] in depozit, in contul bancar pe care ni l-ai indicat. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina ta.

Esti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Profesionistii nu beneficiaza de dreptul de retur in 14 zile (*profesionist = orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei de urgenta nr 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia).

Produsele cumparate cu vouchere / gift card se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

·  Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si poti sa-l refolosesti.

·  Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.

·  Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o.

·  Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai putea fi folosit.

Pentru motive justificate, enzimag.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care consideram ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel enzimag.ro.

DESCARCĂ FORMULARUL DE RETUR PRODUSE

5. RASPUNDEREA NOASTRA PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Asadar, esti de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferit uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri, ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul enzimag.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de documentele legale. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa ti le platim, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

Urmare a faptului ca in cadrul vanzarilor online mai multi consumatori pot sa plaseze simultan comanda pentru un produs, pana la momentul procesarii tuturor comenzilor plasate, este posibil ca statusul produsului comandat de tine sa sufere modificari si acesta sa nu se mai regaseasca in stocul nostru fizic.

Te vom anunta despre acest aspect in cel mai scurt timp, cu consecinta directa a considerarii comenzii tale ca fiind doar o etapa premergatoare incheierii contractului de vanzare cumparare, respectiv anularea acesteia cu rambursarea sumelor achitate, daca este cazul.

*Continutul pachetului produsului poate sa difere in functie de lot.

6. RASPUNDEREA PENTRU PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, enzimag.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.’

 

7. RASPUNDEREA PENTRU LIVRARE

Termenul estimativ pe care ti-l comunicam pentru livrarea anumitor produse si care de altfel este afisat o data cu prezentarea respectivelor produse, se refera exclusiv la zile lucratoare.

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, esti notificat in scris sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de tine, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit..

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a FanCourier. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, in cuprinsul promotiilor, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire a societatilor de curierat si localitatea pe care o indici pentru a-ti fi livrata comanda.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de enzimag.ro. Acestea includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate aceste situatii ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor pe care le-ai comandat.

Inainte de fiecare livrare, poti fi contactat de catre curier. In cazul in care curierul nu te gaseste la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data, dupa ce a restabilit contactul cu tine. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 7 zile de la sediul FanCourier, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul enzimag.ro. In cazul refuzului unui colet livrat de catre enzimag.ro, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, esti de acord sa achiti in avans urmatoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor concomitent cu fotografierea coletului in vederea dovedirii starii acestuia si intocmirea unui proces verbal impreuna cu reprezentantul societatii de curierat, proces verbal in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

8. OBLIGATIILE LEGATE DE PRODUSELE PRIMITE CU TITLUL DE „CADOU”

Produsele cu titlu de ”cadou”, livrate de catre enzimag.ro, sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe site-ul nostru. Se poate oferi un cadou per comanda.

In momentul in care ai plasat o comanda pe site-ul nostru, ai luat la cunostinta si recunosti ca produsul oferit de catre enzimag.ro cu titlul de ”cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului. In acelasi timp, te obligi ca, in situatia in care doresti sa returnezi produsul achizitionat, sa returnezi si produsul primit cu titlu de „cadou”, in aceeasi stare in care l-ai receptionat.

In situatia in care returnezi produsul achizitionat si optezi pentru restituirea sumei achitate, dar nu returnezi si produsul oferit cu titlul de „cadou”, enzimag.ro este indreptatit sa retina din suma pe care ti-o returneaza contravaloarea produsului oferit cu titlu de „cadou”, la valoarea avizata pe factura de achizitie.

9. OBLIGATIILE LEGATE DE VOUCHERELE PRIMITE CU TITLUL ”VOUCHER CADOU”

Voucherele oferite de catre enzimag.rocu titlul ”Voucher cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.

In momentul in care plasezi o comanda pe site-ul nostru, iei la cunostinta si recunosti ca voucherul oferit de catre enzimag.ro cu titlul de ”Voucher cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului si te obligi, in situatia in care refuzi coletul sau anulezi comanda, sa renunti la utilizarea voucher-ului primit prin email, acesta fiind declarat nul.

Voucherul Cadou enzimag.ro este un cupon cu valoare emis de enzimag.ro si poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi online pe site-ul www.enzimag.ro.

Voucherul Cadou da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit in e-mailul receptionat odata cu acesta. Seria voucherului cadou este valabila pentru o singura comanda, la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.

Voucherele cadou nu se cumuleaza.

10. RASPUNDEREA PENTRU PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. enzimag.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail info@enzimag.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul enzimag.ro.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.

11. RASPUNDEREA PENTRU GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate pe site-ul enzimag.ro sunt noi, în ambalaje originale, provin direct de la producătorii sau distribuitorii acestora și sunt conforme cu specificațiile prezentate.
În situația în care există neconformități față de specificațiile prezentate, remedierea acestora se va realiza în maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință Societății lipsa de conformitate a produsului.

Pentru produsele comercializate nu se eliberează certificate de garanție, acestea având calitatea de produse consumabile.

Conditiile de garantie acordate produselor livrate sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, actualizata. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste accesorii si documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona eventuala reclamatie.

12. RESPONSABILITATEA PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Pe site-ul enzimag.ro, poti sa scrii comentarii la adresa noastra si a produselor pe care le oferim. Aceste comentarii pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Enzimag.ro isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Enzimag.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca niciun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Romfracht si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Atunci cand ne transmiti un continut pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, garantezi ca ai toate drepturile asupra continutului si ca, prin folosirea acestui continut, nu cauzezi prejudicii altor persoane. enzimag.ronu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

13. RESPONSABILITATEA PENTRU LINKURI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER

Site-ul enzimag.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, Romfracht nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, enzimag.ro nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului enzimag.ro.

Enzimag.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul enzimag.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

14. LITIGII SI DISPOZITI FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe enzimag.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Client. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Ilfov / Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri, odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

15. POLITICĂ COOKIES

Cookie-urile – sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard estesetatsa le accepte.
La accesarea site-ului enzimag.ro acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie-urile in memoria PC-ului.
Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite.
Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul.
Enzimag.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor.
Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor / clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.

Vrem sa te simti in siguranta in timp ce folosesti site-ul nostru, de aceea acordam o foarte mare atentie protejarii datelor personale ale utilizatorilor. Multe dintre eforturile noastre se indreapta spre protectia datelor in faza de procesare. Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Iti recomandam sa o citesti cu atentie. Enzimag.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi.

16. CULEGEREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea si utilizarea site-ului enzimag.ro, esti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Atunci cand alegi sa te inregistrezi, te obligi sa ne furnizezi corect numele, adresa si alte informatii utile. Daca vrei sa corectezi sau sa actualizezi aceste informatii, acceseaza sectiunea „Autentificare”.

Cand accesezi contul si utilizezi parola personala, esti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea lor. enzimag.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Atunci cand introduci date pe site-ul enzimag.ro, declari pe proprie raspundere ca datele sunt corecte, iti apartin si ca esti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Datele tale personale vor fi salvate doar atunci cand ni le oferi. Mai exact, atunci cand iti faci un cont, cand te inregistrezi, cand optezi pentru primirea informatiilor prin e-mail sau sms, cand participi la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand inchei un contract sau cand completezi si ne trimiti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Daca doresti sa-ti exerciti dreptul de acces la date, dreptul de opozitie si dreptul de interventie asupra datelor, trimite o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:

strada Oxigenului, nr. 5, Ilfov, 077037, Cernica, Romania in atentia enzimag.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Romfracht are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori despre alta persoana. Scopul colectarii datelor este cel legal privind facturarea si livrarea produselor, reclama, marketing si publicitate, comert online si comert in magazine de specialitate.

FOLOSIREA DATELOR CU RESPECTAREA OBLIGATIILOR LEGALE

Datele tale personale sunt folosite pentru inregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor tale, dar si pentru trimiterea de informatii legate de promotiile sau activitatiile desfasurate de enzimag.ro prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul tau poate impiedica bunul mers al operatiilor necesare pentru ca produsele si serviciile noastre sa intre in posesia ta.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul tau. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati, conform prevederilor legale valabile pe plan national.

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

enzimag.roa luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

POSIBILITATEA DE A ALEGE

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. In plus, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor tale personale si sa soliciti stergerea datelor. Folosim datele tale personale ca sa te informam cu privire la produsele si serviciile noastre si, eventual, ca sa-ti solicitam opinia cu privire la ele. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. in cazul in care nu esti de acord cu acest lucru, poti sa ne trimiti o cerere scrisa, datata si semnata. In plus, ai si dreptul de a te adresa justitiei.

IMPORTANT

In cazul in care platesti online, in rate sau prin sms, procesarea datelor se face pe serverele companiilor care furnizeaza aceste servicii. Romfracht prin www.enzimag.ro nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul tau.

Romfracht certifica faptul ca iti respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul enzimag.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.