De ce să purtăm mânuși sau măști când curățăm?

Suntem sfătuiți pe toate ambalajele să purtăm mănuși sau măști atunci când folosim aceste produse în curățenia de zi cu zi. De ce „evitați inhalarea“ și „utilizați numai în locuri bine aerisite“? Acest lucru sugerează că aceste produse chimice nu conțin ingrediente tocmai pozitive, care să aibă efecte benefice asupra sănătății noastre sau a copiilor noștri.

FAQ

Enzimele sunt proteine de origine 100% naturală, produse printr-un procedeu biotehnologic numit fermentație. Acestea ajută în procesele naturale de sinteză și degradare din organismele oamenilor, animalelor, plantelor și microorganismelor.

Da, pH-ul lor neutru permite acest lucru. Acestea sunt perfecte pentru pielea sensibilă, deoarece nu lasă reziduuri chimice care pot provoca iritații.

În primul rând necarcinogen: toate ingredientele sunt libere de contaminanți cancerigeni, mutageni sau perturbatori ai sistemului endocrin. Nu conțin nitrați, fosfați sau înălbitori fluorescenți. Fără clor sau amoniac. Nu conțin parfumuri sau coloranți artificiali (dintre care 95% sunt cunoscute ca fiind pe bază de petrol …). Lista nu este completă, deci, într-un cuvânt: non-toxic!

Enzimele vor fi aprobate de către copiii dumneavoastră! Naturale si non-toxice, copilul dumneavoastră poate poate umbla în patru labe, fără riscul de a intra în contact cu reziduuri chimice toxice răspândite de substanțe chimice tradiționale.

Enzimele sunt de origine proteică, deci regenerabile, spre deosebire de materiile prime de origine petrochimică.

DA. Uneori ne gândim: „Fie este chimic sau toxic, dar funcționează, fie este ecologic dar nu are aceeași eficiență. Ambele sunt imposibile!“. Enzimele au rezolvat acest paradox! Mai mult decât faptul că înlătură total murdăria, ele dezintegrează la o viteză de 3 milioane de ori pe secundă. Lăsați-le câteva secunde, respirați, si gata, trebuie doar să clătiți!

Nu vă faceți griji, enzimele au un pH neutru, astfel încât acestea nu sunt corozive pentru mobilă sau orice alt material. Și sunt chiar delicate pe piele.

Suntem convinși că soluțiile naturii sunt mai puternice decât alternativele lor chimice tradiționale. Să mergem dincolo de etichete: evoluția științei ne permite să luăm decizii sănătoase și în cunoștință de cauză pentru viața de zi cu zi și pentru copiii noștri. Împreună, reinventăm rutinele noastre de igienă în casă. Luptăm pentru o lume sănătoasă.